Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας; Χρειάζεστε λίγη βοήθεια; Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για εσάς.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Θα μας βρείτε ακριβώς έξω από την πόλη των Γιαννιτσών, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από τα τέλη του 7ου π.Χ. αιώνα και την Νεολιθική εποχή. Μάθε περισσότερα…

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλ: 23820 22611 | Κιν: 697 44 11 801
Fax: 23820 26947 | [email protected]
1o χλμ Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης
Γιαννιτσά, τ.κ. 58100, Τ.Θ. 88

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕ-ΠΑ: 8:30-17:00

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα τα κουφώματά μας κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις μας στα Γιαννιτσά. Τα προφίλ των συνθετικών κουφωμάτων είναι γερμανικής προέλευσης της εταιρείας REHAU, ενώ τα αντίστοιχα προφίλ των κουφωμάτων αλουμινίου είναι ελληνικής παραγωγής των εταιρειών ALUMINCO και ETEM.

Όλες οι κατασκευές μας συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και διαθέτουν σήμανση CE που είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για όλα τα κουφώματα, τα ρολά και τις σίτες που διακινούνται σε ευρωπαϊκό έδαφος. Επιπρόσθετα δίνουμε και γραπτή εγγύηση από 2 έως και 10 έτη για τις κατασκευές μας.

Διατηρούμε μόνιμα μεγάλη ποσότητα πρώτων υλών σε στοκ μειώνοντας το χρόνο παράδοσης στο ελάχιστο δυνατό. Επειδή όμως είμαστε εργοστάσιο κατασκευής, εξαρτώμαστε από εξωγενείς παράγοντες, πολλοί από τους οποίους είναι απρόβλεπτοι. Σε γενικές γραμμές όμως, απλές κατασκευές σε βασικά χρώματα, ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνάει τις 10 εργάσιμες μέρες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ