REHAU

Όταν επιλέγετε τη REHAU, επιλέγετε πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας και ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο από το 1948. Το πάθος για την καινοτομία, την αξιοπιστία και τα πρότυπα ποιότητας «Made in Germany», έχουν καθιερώσει τη REHAU σε κορυφαία εταιρεία στον κόσμο. Ως σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία σε περισσότερες από 68 χώρες, κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 3,4 δις ευρώ, 120 υποκαταστήματα, 44 εργοστάσια, 15 κέντρα εκπαίδευσης και περισσότερους από 21.500 εργαζόμενους σε πάνω από 190 σημεία, είναι μοναδική στα πολυμερή συνθετικά υλικά.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία της REHAU ξεκινάει το 1907 με την «Frankische Lederfabrik REHAU Plastiks GMBH». Με τη σημερινή της μορφή ιδρύθηκε το 1948 στη Βαυαρική πόλη Rehau από τον Helmut Wagner με μόλις 3 υπαλλήλους και 1 μηχανή εξώθησης, αλλά με οραματικό πνεύμα και επιχειρηματικό θάρρος στη δύσκολη μεταπολεμική περίοδο. Γρήγορα εξελίχθηκε σε διεθνώς πρωτοπόρο εταιρία όσον αφορά την προσφορά λύσεων με βάση τα πολυμερή και με στόχο την προώθηση καινοτομιών, τα οποία προσφέρουν πλεονεκτήματα στον πελάτη μοναδικά. Σήμερα η διοίκηση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια των αδερφών Dr. Veit Wagner και Jobst Wagner και για την καλύτερη διαχείριση και ανάπτυξη κάθε διαφορετικής χρήσης προϊόντος, χωρίζεται σε επιμέρους τμήματα.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Ενέργεια, νερό και τηλεπικοινωνίες – ο κόσμος απαιτεί απεριόριστη χωρητικότητα με σταθερή, υψηλής ποιότητας διαθεσιμότητα. Τα συστήματα της REHAU Building Technology (BT) χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε σπίτια, εμπορικά καταστήματα και κτιριακές υποδομές, για την εξασφάλιση αξιόπιστης και αποτελεσματικής παροχής: από υγιεινό πόσιμο νερό σε συστήματα θέρμανσης/ψύξης και έως παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας ή ανθεκτικά συστήματα όμβριων υδάτων και αποχέτευσης. Με ανθεκτικά υλικά, η REHAU BT προσφέρει λύσεις που κάνουν την καθημερινή ζωή ασφαλέστερη, πιο υγιεινή και πιο άνετη. Λύσεις τόσο σίγουρες που συνοδεύονται απόεγγύηση έως και 10 ετών με βεβαίωση εφαρμογής και με αποζημίωση έως και 1.000.000€ (!).


Δείτε τις εγγυήσεις ανά σύστημα σωληνώσεων:

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Το τμήμα REHAU Window Solutions (WS), από το 1958 που εξώθησε το πρώτο προφίλ PVC για παράθυρα, επινοεί εκ νέου και επανεφεύρει τα παράθυρα και τις πόρτες κάθε μέρα για την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής.

EcoPuls

Η κυκλική οικονομία βασίζεται σε μια μοναδική προσέγγιση ανακύκλωσης. Το EcoPuls αντιπροσωπεύει μια ασυναγώνιστη ιδέα βιωσιμότητας στη βιομηχανία των κουφωμάτων. Ως πρωτοπόρος βιώσιμων εφαρμογών από το 1988, η REHAU είναι ο κορυφαίος ειδικός για ολιστικές λύσεις. Προϊόν → Συλλογή → Ανακύκλωση → Εξώθηση → Προϊόν. Από τα παλιά κουφώματα κατασκευάζονται ξανά καινούργια. Η REHAU WS ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία και εξασφαλίζει έναν κλειστό βρόχο από μία μόνο πηγή. Σε νούμερα: 29% μείωση εκπομπών ρύπων, 97.000 τόνοι λιγότερο CO2, 90% ποσοστό ανακύκλωσης, 65% υλικών συσκευασίας από βιώσιμα υλικά, 17% εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, 20% χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, 31% εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.

HDF

Τα προφίλ REHAU φέρουν ειδική επιφάνεια HDF (High Definition Finishing). Με τη χρήση νανο-τεχνολογίας σε μοριακό επίπεδο, αποδίδουν απόλυτα λεία και γυαλιστερή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να μη συγκρατεί τη βρωμιά και τη σκόνη. Επίσης ειδικά φίλτρα προστασίας που ενσωματώνουν ιόντα αργύρου αποτρέπουν την προσκόλληση μικροβίων και καταστρέφουν περισσότερο από το 99% των μικροβίων σε λίγες μόνο ώρες. Φροντίζουμε ώστε το κουραστικό, χρονοβόρο και δαπανηρό καθάρισμα των κουφωμάτων να ανήκει στο παρελθόν. Από σήμερα καθαρίστε με απόλυτη ασφάλεια τα παράθυρά σας χωρίς κόπο μόνο με νερό. Έτσι, ξεμπερδεύετε γρήγορα από την καθαριότητα και έχετε στη διάθεση σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

ΕΠΙΠΛΑ

Από κουζίνες και μπάνια μέχρι γραφεία και καταστήματα λιανικής, το πάθος του τμήματος REHAU Furniture Solutions (FS) είναι να βοηθάει τους χρήστες να συνειδητοποιήσουν τα μεμονωμένα όνειρά τους για εσωτερική διακόσμηση. Βασιζόμενοι στη δύναμη της REHAU ως κορυφαίος προμηθευτής σε ταινίες περιθωρίου, επιφάνειες, ρολ τοπ, αρμοκάλυπτρα, κορνίζες, μπάζες και άλλα, αναπτύσσονται λύσεις με σαφή στόχο τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και στυλ. Το επίκεντρο της REHAU FS είναι πάντα να κάνει πραγματικότητα τις σχεδιαστικές ιδέες των πελατών της.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ο κόσμος μας αλλάζει με πρωτοφανή ρυθμό. Οι νέες ιδέες μετακίνησης έχουν ολοένα αυξανόμενη ζήτηση. Το μέλλον ανήκει στις εναλλακτικές λύσεις οδήγησης και στην αυτοκινητιστική ευφυΐα. Ως αναπτυξιακός εταίρος της αυτοκινητοβιομηχανίας, η REHAU υποστηρίζει αυτήν την αλλαγή. Εκτός από την παραγωγή διαφόρων εξαρτημάτων, όπως προφυλακτήρες, χερούλια, προστατευτικά και άλλα, σε όλους σχεδόν τους διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι ειδικοί της REHAU αναπτύσσουν λύσεις προϊόντων που καθορίζουν τις τάσεις για αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση, προσφέροντας απτά οφέλη. Ελαφριά, ενεργειακά αποδοτικά και με δυνατότητα ενσωμάτωσης διαφόρων λειτουργιών, τα προϊόντα μας προωθούν σημαντικές τάσεις, όπως η αυτόνομη οδήγηση, στο σημείο πρωτοπορίας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ένα υλικό δεν δημιουργεί λύση προϊόντος και ένα προϊόν από μόνο του δεν αποτελεί προστιθέμενη αξία. Οι ειδικοί της REHAU είναι δίπλα στον πελάτη από την αρχική διαβούλευση, την κατασκευή πρωτοτύπων έως την ανάπτυξη σειρών ή την υποστήριξη στη διαδικασία πιστοποίησης. Το φάσμα των τομέων εκτείνεται από την παραδοσιακή βιομηχανία έως τον κλάδο της εμπορικής ψύξης, τη σιδηροδρομική βιομηχανία, την αεροδιαστημική τεχνολογία και επίσης τον τελικό πελάτη. Μοιραζόμαστε την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία μας στα υλικά, τη συναρμολόγηση και την επεξεργασία τεχνικών εύκαμπτων σωλήνων, προφίλ, και συστημάτων στεγάνωσης με τους πελάτες μας. Η προσοχή μας είναι πάντα στις ατομικές απαιτήσεις των πελατών μας. Πάντα υπάρχει λύση, από τη REHAU.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μέρα με τη μέρα, εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες εργάζονται πάνω σε νέες ιδέες και λύσεις για την τέλεια εμπειρία πελάτη. Ενισχυμένη από τις επιτυχημένες ρίζες της REHAU, η REHAU Ventures συμβάλλει σημαντικά στην κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρείας με τα πλεονεκτήματα της νοοτροπίας start-up. Χάρη στις ευέλικτες δομές, τις καινοτόμες ιδέες και τις ευέλικτες λύσεις, η REHAU Ventures βελτιώνει τη ζωή των πελατών, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο.

ΙΑΤΡΙΚΗ

Η RAUMEDIC από το 2004 συνδυάζει εμπειρία δεκαετιών στην επεξεργασία πολυμερών και σιλικονούχων ιατρικής ποιότητας με την αποτελεσματικότητα και τη δυναμική μιας σύγχρονης εταιρείας. Ως αναπτυξιακός άμεσος συνεργάτης της διεθνούς ιατρικής τεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας, μετατρέπει τις ιδέες των επιστημόνων σε εξατομικευμένα προϊόντα. Οι σωλήνες, τα εξαρτήματα και τα συγκροτήματα που κατασκευάζουμε σε εγκαταστάσεις καθαρού δωματίου ISO Class 7 χρησιμοποιούνται τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία. Για τους κλινικούς τομείς της νευροπαρακολούθησης και της τραυματολογίας, η εταιρεία medtech παρέχει συσκευές μέτρησης πίεσης υψηλής ακρίβειας με τεχνολογία μικροτσίπ. Με αυτόν τον τρόπο, η RAUMEDIC διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ασφαλή φροντίδα των ασθενών σε όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ

Ο κόσμος των πολυμερών βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλες αλλαγές, έτσι το 2019 ιδρύεται η θυγατρική Meraxis ως one-stop shop πολυμερών πρώτων υλών, συνδυάζοντας την παραδοσιακή ελβετική ποιότητα με νέες ψηφιακές προσεγγίσεις και τη φιλοδοξία προώθησης της κυκλικής οικονομίας. Τα πλαστικά είναι εξαιρετικά ευέλικτα υλικά και η σωστή χρήση τους είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον μας.