Καλώς ήρθατε στη Rolloplast

Η Rolloplast, οικογενειακή επιχείρηση και από τις πρώτες εταιρείες εξώθησης PVC στην Ελλάδα, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί μια από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των κουφωμάτων και από τις πλέον επιτυχημένες παρουσίες στην Ελλάδα, χάρη στην αξιοπιστία που συνοδεύει τη φήμη και το όνομα της.

 

Δείτε την πορεία μας από το 1968 μέχρι σήμερα

1968

Ιδρύεται η εταιρεία Rolloplast με έδρα τα Γιαννιτσά, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ξεκινάει παραγωγή με μία μηχανή εξώθησης PVC. Έτσι η Rolloplast καθίσταται η πρώτη εταιρεία παραγωγής οικιακών ρολών PVC στην Ελλάδα και τροφοδοτεί όλους τους κατασκευαστές ξύλινων κουφωμάτων.

1978

Η αυξημένη ζήτηση σε οικιακά ρολά, επενδύσεις, ψευδοροφές και οικοδομικά υλικά, οδηγεί στην αγορά δεύτερης μηχανής εξώθησης PVC.

1992

Η νέα εποχή οδηγεί στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου. Καινοτόμα συστήματα, κατοχυρωμένα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αποτελούν την αιχμή του δόρατος.

1994

Παρουσιάζεται το νέο κουτί “C14” για τα ρολά αλουμινίου. Συνδυάζει μεγάλο βάθος για περισσότερο ωφέλιμο χώρο, χωρίς να απαιτείται μεγαλύτερο σε ύψος κουτί.

1995

Ξεκινάει η παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για τα προϊόντα της Rolloplast με την αγορά δύο μηχανών έγχυσης PVC. Ταυτόχρονα ιδρύεται και εταιρεία φασόν παραγωγής για τρίτους.

1996

Παρουσιάζεται η νέα σειρά κουτιών “V” για τα ρολά αλουμινίου, τα οποία ενσωματώνουν ειδική πατούρα για το κούμπωμα του αρμοκάλυπτρου με κρυφό κλείσιμο.

1997

Ξεκινάει λειτουργία το ιδιόκτητο μηχανουργείο της Rolloplast, εξοπλισμένο με έναν παντογράφο και έναν τόρνο, όπου κατασκευάζονται και συντηρούνται εντός της εταιρείας όλα τα καλούπια.

1998

Πολύ πριν η αγορά αρχίσει να συζητάει την εξοικονόμηση ενέργειας, η Rolloplast παρουσιάζει πρώτη παγκοσμίως τη νέα σειρά κουτιών θερμοδιακοπής “V+” για τα ρολά αλουμινίου.

1999

Δημοσιεύεται η πρώτη ιστοσελίδα της Rolloplast στο διαδίκτυο www.rolloplast.gr και έτσι η εταιρεία εισέρχεται στο μέλλον και σε έναν νέο εικονικό κόσμο.

2005

Ξεκινάει η κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων. Νέα επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό και η συνεργασία με την Γερμανική REHAU ανεβάζει το επίπεδο της ποιότητας.

2013

Ξεκινάει η κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου. Η παραγωγή εκσυγχρονίζεται με νέα ρομποτικά CNC τα οποία βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα.

2014

Η νέα γενιά έρχεται, καθώς ο Απόστολος Αγιαννίδης, ο άνθρωπος πίσω από τη Rolloplast, παραδίδει την εταιρεία στους υιούς του.

2016

Σύγχρονος μοντέρνος εκθεσιακός χώρος ανοίγει για το κοινό, μετά την ανέγερση 2ου ορόφου. Στο νέο χώρο φιλοξενούνται όλα τα προϊόντα και αναδεικνύεται η φιλοσοφία της Rolloplast.

2018

Η Rolloplast θρηνεί τον χαμό του ανθρώπου που ανέδειξε την εταιρεία στις κορυφαίες του κλάδου. Ο Απόστολος Αγιαννίδης απεβίωσε ξαφνικά στην οικία του σε ηλικία μόλις 61 ετών βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτος ίδρυσης: 1968

Πρωτίστως το περιβάλλον μας!

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και τη φύση, και με αξίες όπως υπευθυνότητα, κοινωνική ευσυνειδησία, ευαισθησία, συνείδησή και επιχειρηματική ηθική, σεβόμαστε τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

 

Συγκεκριμένα:

Πρωτίστως το περιβάλλον μας!

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και τη φύση, και με αξίες όπως υπευθυνότητα, κοινωνική ευσυνειδησία, ευαισθησία, συνείδησή και επιχειρηματική ηθική, σεβόμαστε τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Τοπική κοινότητα

Γνωρίζουμε πως όλες οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας τους χώρους δράσης τους και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής. Έτσι μεριμνούμε για τη σταθερότητα, την ευημερία, τη μείωση της εγκληματικότητας, το καθαρό περιβάλλον κ.α., στηρίζοντας τον αθλητισμό και τους νέους με χορηγίες σε τοπικές ομάδες και γενικότερα συνεισφέροντας με την παροχή θέσεων εργασίας, μισθούς, εθελοντισμό, φιλανθρωπίες και δωρεές.

Υγεία και ασφάλεια

Φροντίζοντας πάντα για την ασφάλεια εντός της επιχείρησης, έχουμε εξοπλίσει όλες τις θέσεις παραγωγής και τους εργαζόμενους σε αυτές με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (π.χ. ειδικά παπούτσια, αντιπτωτικές ζώνες, μάσκες, ωτοασπίδες, κ.α.). Προειδοποιητική σηματοδότηση υπάρχει σε κάθε θέση επικίνδυνης λειτουργίας, για κάθε πυροσβεστήρα-πυροσβεστική φωλιά καθώς και για τις εξόδους κινδύνου και διαφυγής. Τέλος όλο το προσωπικό της εταιρείας παρακολουθεί δίωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάθε μήνα για την ασφαλή εργασία, κάποιες φορές και με τη συνδρομή του τοπικού τμήματος πυροσβεστικής και του Ε.Κ.Α.Β.

Φυσικοί πόροι

Η μείωση της κατανάλωσης πόρων και των αποβλήτων μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Έτσι τηρούμε και εφαρμόζουμε πιστά τα 3-R’s (Reuse – Recycle – Reduce).

  • ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, σίδηρο, γυαλί και μπαταρίες,
  • επαναχρησιμοποιούμε χαρτιά που έχουν εκτυπωθεί μόνο από τη μία όψη,
  • μειώνουμε τη χρήση χαρτιού χρησιμοποιώντας email και ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης,
  • χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα χαρτιά, προφίλ από ανακυκλωμένο PVC ή αλουμίνιο κατά κάποιο ποσοστό,
  • μειώνουμε σημαντικά τον όγκο των προς απόρριψη εγγράφων και χαρτικών με τον κατακερματισμό τους σε κομφετί το οποίο επαναχρησιμοποιούμε στη συσκευασία για την ασφαλή μεταφορά ευαίσθητων εξαρτημάτων.

Δίκτυο Συνεργατών

Η αγορά και η τοποθέτηση κάποιων προϊόντων, δεν είναι εύκολη υπόθεση και η απόσταση την κάνει ακόμη δυσκολότερη. Για να έρθουμε λοιπόν πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή, συνεργαζόμαστε περήφανα με αξιόπιστους ανθρώπους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Οι επίσημοι συνεργάτες μας απολαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα και επωφελούνται από διάφορες υποστηρικτικές υπηρεσίες μας που τους βοηθούν να εξασφαλίσουν τη διαρκή επιτυχία τους και τους επιτρέπουν να αναδειχθούν στην περιοχή τους και να εξελιχθούν. Προσπαθούμε πάντα να επεκτείνουμε το δίκτυό μας, με αποκλειστικές επιλογές περιοχής διαθέσιμες, εντάσσοντας σε αυτό ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ποιότητα και επιθυμούν να συνεργαστούν με έναν έμπειρο κατασκευαστή.

Ποιότητα και ασφάλεια

Όλες οι κατασκευές μας διαθέτουν, κατά τις διατάξεις της οδηγίας 89/106/ΕΟΚ περί δομικών προϊόντων όπως αυτή τροποποιήθηκε από την οδηγία 93/68/ΕΟΚ, πιστοποίηση Ευρωπαϊκής Πιστότητας CE σύμφωνα με τα πρότυπα:

  • EN 14351-1+A1:2010 : Παράθυρα και εξωτερικά συστήματα θυρών
  • EN 13659+A1:2009 : Εξώφυλλα, παντζούρια, ρολά, σίτες, γκαραζόπορτες
  • EN 13830:2004 : Πετάσματα όψεων κτιρίων.

Kαθ’ όλη τη λειτουργία της Rolloplast εφαρμόζεται ειδικό λογισμικό διαχείρισης F.P.C. (Factory Production Control), κατά τα πρότυπα του ISO, ώστε να γίνεται συνεχής Έλεγχος της Παραγωγικής Διαδικασίας και της γενικής λειτουργίας της επιχείρησης, και να τηρείται η πιστότητα στους Αρχικούς Τύπους Ελέγχου.

Δείτε τα πιστοποιητικά μας

Η ομάδα μας

AI 2020 2

Ο πατέρας μου συνέχεια μου έλεγε:

«Αν αυτό που φτιάχνεις δε θα ζήλευες να το βάλεις ο ίδιος σπίτι σου, μην το πουλάς»

Ιωάννης Αγιαννίδης

Ιδιοκτήτης | CEO

AK 2019 1 Tiny

«Μην αγχώνεστε»

Κυριάκος Αγιαννίδης

Ιδιοκτήτης | Sales Manager

DA 2020 1 Tiny

«Αν δεν προσπαθήσεις, δε θα μάθεις ποτέ τί μπορείς να καταφέρεις»

Αναστασία Δελιωνιάτη

Εξυπηρέτηση Πελατών

TN 2021 3 Tiny

«Πρέπει να πιστεύεις και να αγαπάς αυτό που κάνεις για να το κάνεις καλά και με πάθος»

Νικολέττα Τσολάκογλου

Λογιστήριο

Παραγωγή

Πιστεύουμε πως για να είναι μια εταιρεία ευέλικτη και πρωτοπόρος οφείλει να παράγει με μεθόδους και διαδικασίες υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον και με συνεχή βελτιστοποίηση υπηρεσιών που να εξασφαλίζουν μια ισχυρή δέσμευση με τους πελάτες της. Στο πλέον σύγχρονο κατασκευαστικό μας, δίνουμε έμφαση στη διασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων μας και τη προστασία των καταναλωτών. Για αυτό, εκτός από το γεγονός ότι η φαντασία και το πάθος αποτελούν τα κύρια στοιχεία της επιτυχίας μας, γνωρίζουμε ότι πρέπει και η ποιότητά μας να είναι πάντα μπροστά!