Αντιμικροβιακή Προστασία

Τι είναι η Αντιμικροβιακή ιδιότητα;

Η νέα εποχή δυστυχώς μας αναγκάζει να φυλασσόμαστε ιδιαίτερα από το μικρο-περιβάλλον μας. Μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες και ιοί βρίσκονται παντού γύρω μας και επάνω μας. Δυστυχώς οι συνεχείς μεταλλάξεις αυτών τα έχουν κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικά στα φάρμακα και τα εμβόλια.

Είναι η ικανότητα ενός υλικού να εξαλείφει ή να αδρανοποιεί μικρόβια, βακτήρια, μύκητες, μούχλας και ιούς.

 

Τι προσφέρει στον Άνθρωπο;

Μετατρέπει ένα προϊόν αφής σε φιλικό και υγιεινό για τον τελικό χρήστη.

 

Τι είναι η αντιμικροβιακή προστασία που προσφέρει προαιρετικά σε όλα τα προϊόντα της η CONVEX;

Τα χρώματα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που χρησιμοποιεί η CONVEX περιέχουν πρόσθετα ειδικής τεχνολογίας που επιτρέπουν την ενσωμάτωση ιόντων αργύρου. Είναι γνωστές οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες των ιόντων αργύρου και έχει αποδειχθεί ότι η παρουσία τους σε μεταλλικές ή άλλες επιφάνειες επιβραδύνει δραματικά την ανάπτυξη πληθυσμών με βακτήρια ή ιούς. Η χρήση τέτοιας τεχνολογίας βαφής επιτρέπει την αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή προστασία της επιφάνειας καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Yγιεινή Προστασία και Αντιμικροβιακή Αποτελεσματικότητα

 

Ένας μεγάλος αριθμός μολυσματικών ασθενειών μεταδίδεται μέσω των επιφανειών επαφής. Τα αντιμικροβιακά προϊόντα αφής είναι ιδανικά για εγκαταστάσεις με υψηλά πρότυπα υγιεινής, όπως νοσοκομεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, εκκλησίες, μουσεία, κινηματογράφοι, κέντρα διασκέδασης, εστίασης και βέβαια κατοικίες, για να διατηρείται το περιβάλλον ασφαλές και οι επιφάνειες επαφής να καθαρίζονται εύκολα. Οι Αντιμικροβιακές βαφές μπορούν να εφαρμοστούν, σε λαβές πορτών και παραθύρων, σε λαβές γενικής χρήσεως, σε στηρίγματα βραχιόνων, σε κάγκελα, βρύσες, έπιπλα, τα οποία λειτουργούν ως οχήματα μεταφοράς των μικρόβιων.

Πως λειτουργεί η αντιβακτηριακή προστασία;

 

Χωρίς αντιμικροβική προστασία
1: αγγίζοντας μια χειρολαβή
2: Τα μικρόβια μεταφέρονται και μένουν στην επιφάνεια
3: Τα μικρόβια πολλαπλασιάζονται εκθετικά

 

Με αντιμικροβική προστασία
1: αγγίζοντας μια χειρολαβή
2: Μια μικρή ποσότητα μικροβίων μεταφέρονται στην επιφάνεια
3: Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα μικρόβια ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΠΡΟΦΙΛ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.