SOMFY

Γαλλική ποιότητα

Όλα τα προϊόντα της SOMFY σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο Haute-Savoie της Γαλλίας, από ανθρώπους άρτια εκπαιδευμένους σε τεχνολογίες αιχμής. Με τακτικές δοκιμές, συνεχείς ελέγχους της παραγωγής και ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες, διασφαλίζεται η ποιότητα, η απόδοση και η μακροζωία των προϊόντων της.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ιστορία

Από τον πρώτο μηχανισμό για οικιακά ρολά, ο οποίος σήμανε την αρχή του τέλους της χειροκίνησης, μέχρι το Έξυπνο Σπίτι, η SOMFY τα τελευταία 50 χρόνια έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Μέρα με τη μέρα, φέρνει, για εσάς και μαζί με εσάς, το σπίτι του αύριο πιο κοντά, το οποίο θα είναι πιο άνετο, πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές. Εξελίσσει νέες, αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας και διασφαλίζουν την ηρεμία σας για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

 

Εδώ και 50 χρόνια, η SOMFY βρίσκεται κοντά σας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα σπίτια συγκαταλέγονται στους κορυφαίους παράγοντες που συμβάλλουν στις εκπομπές CO2 παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, το 35% των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου προέρχεται από τις κατοικίες. Η SOMFY προσφέρει προϊόντα οικολογικού σχεδιασμού που έχουν μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ακολουθεί μια γενική διαδικασία που επηρεάζει κάθε στάδιο στον κύκλο ζωής ενός προϊόντος, από την εξόρυξη των πρώτων υλών, την κατασκευή, τη διανομή, τη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής του.

 

Τα οικολογικά σχεδιασμένα προϊόντα της SOMFY αναγνωρίζονται από το λογότυπο ACT FOR GREEN® που εγγυάται:

  • Ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις για το προϊόν.
  • Χαμηλή κατανάλωση σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.
  • Συσκευασία από ανακυκλώσιμα υλικά, απαλλαγμένη από PS και PVC.
  • Εύκολη αποσυναρμολόγηση για ανακύκλωση και επισκευή, όπου χρειάζεται.
  • Συμμόρφωση με περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς κανονισμούς για τις πρώτες ύλες και ουσίες που χρησιμοποιούνται.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η SOMFY προσφέρει αυτοματοποιημένα συστήματα που βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση των σπιτιών και αποτρέπουν διπλάσια ποσότητα εκπομπών CO2 από αυτήν που παράγουν σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. (κατά μέσο όρο στην Ευρώπη – Carbone 4)

 

Δροσερό καλοκαίρι

Μπορείτε να κερδίσετε από 4 έως 7°C τις περιόδους καύσωνα με αυτοματοποιημένα οικιακά ρολά, κουρτίνες ή τέντες σε σύγκριση με τα χειροκίνητα συστήματα.

(μελέτη της TBC)

Άνετος χειμώνας

Μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης κατά 10 έως 30% με αυτοματοποιημένα οικιακά ρολά, κουρτίνες ή τέντες σε σύγκριση με τα χειροκίνητα συστήματα.

(προσομοιώσεις της Carbone 4)

Με τη SOMFY έχετε τη λύση για κάθε σας ανάγκη!

ΣΚΙΑΣΗ

Μετατρέψτε σε έξυπνους όλους τους υπαίθριους χώρους του σπιτιού σας και απολαύστε πλήρως τις δυνατότητες τους.

Με τους αισθητήρες θερμοκρασίας και ηλιοφάνειας, το καλοκαίρι τα ρολά κλείνουν αυτόματα για να διατηρήσουν το χώρο όσο το δυνατόν πιο δροσερό, ή αντίθετα το χειμώνα ανοίγουν αυτόματα για να συγκεντρώσουν τις ακτίνες του ήλιου και να ζεστάνουν το χώρο σας… δωρεάν! Επίσης, όταν πέφτει ο ήλιος τη νύχτα, τα ρολά σας μπορούν να κατεβαίνουν αυτόματα για να προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

Προσθέτοντας έναν αισθητήρα θερμοκρασίας, ήλιου, βροχής ή ανέμου, οι τέντες σας γίνονται έξυπνες. Μαζεύουν από μόνες της σε περίπτωση κακού καιρού για να αποφευχθούν ζημιές ή, αντίθετα, ξεδιπλώνονται σε περίπτωση έντονης ηλιοφάνειας για να προστατεύσει το σπίτι σας από τη θέρμανση καθώς και τα έπιπλα και τα φυτά σας από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Έξυπνες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες, είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε τη πρόσβαση στο σπίτι σας πιο εύκολη.

Το άνοιγμα της αυλόπορτάς σας με τηλεχειριστήριο είναι βολικό. Μια έξυπνη αυλόπορτα όμως είναι ακόμα καλύτερη. Ανοίξτε την αυλόπορτά σας χωρίς να σπρώξετε, να τραβήξετε ή καν να βγείτε από το αυτοκίνητό σας. Θα σας αρέσει στις ηλιόλουστες μέρες. Θα το λατρέψετε στις βροχερές μέρες!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

Το άνοιγμα της γκαραζόπορτάς σας με τηλεχειριστήριο είναι βολικό. Μια έξυπνη γκαραζόπορτα όμως είναι ακόμα καλύτερη. Ανοίξτε την γκαραζόπορτά σας χωρίς να ζοριστείτε ή καν να βγείτε από το αυτοκίνητό σας. Θα σας αρέσει στις ηλιόλουστες μέρες. Θα το λατρέψετε στις βροχερές μέρες!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

Δείτε ποιος είναι στην πόρτα! Με τις θυροτηλεοράσεις της SOMFY, μπορείτε να δείτε ποιος χτυπάει στην πόρτα σας και να ανοίξετε με σιγουριά. Είτε πρόκειται για μέρα είτε για νύχτα, θα μπορείτε να δείτε ποιος είναι αυτός που θέλει να μπει στο σπίτι σας. Η κάμερα της εξωτερικής ενδοεπικοινωνίας σάς επιτρέπει να ταυτοποιείτε τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ανακαλύψτε τα οφέλη της έξυπνης ασφάλειας από τη SOMFY, συνδυάζοντας ένα ευρύ φάσμα συστημάτων οικιακής ασφάλειας για όλες τις ανάγκες και όλες τις κατοικίες, με εύκολη εγκατάσταση ακόμη κι από εσάς.

Οι κάμερες της SOMFY μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρακολουθούν το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν είστε μακριά, είτε μόνες τους είτε συνδυαστικά με μια σειρήνα για να αποτρέψετε τις εισβολές. Μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα πλήρες και επεκτάσιμο σύστημα συναγερμού για να προσαρμόσετε την ασφάλειά σας στις ανάγκες σας.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

Μια σειρά ανιχνευτών και αισθητήρων της SOMFY, προσφέρουν εξελιγμένο επίπεδο άνεσης και φροντίζουν για την πλήρη προστασία του σπιτιού σας από πυρκαγιές, πλημμύρες και διακοπές ρεύματος.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ

Τα συστήματα συναγερμού της SOMFY προσφέρουν βέλτιστη ασφάλεια, αλλά μπορείτε να τα εξελίξετε ακόμη περισσότερο συνδυάζοντάς τα με κάμερες της SOMFY και συνδέοντας τα ρολά σας στο σύστημα ασφαλείας σας. Μελετώντας τις ανησυχίες σας, τα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας, τις ανάγκες σας κ.λπ. η SOMFY σας προσφέρει έναν συναγερμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

 

ΑΓΟΡΑΣΕ